Over Tini

 

Tini Lubberink (1966) is oprichter van de methode CHRONISCH-GEZONDZIJN. Ze helpt mensen die chronisch ziek zijn in vijf stappen hun gezondheid te verbeteren. Ze ontdekte dat ze al jaren aan chronisch hyperventilatie lijdt, met alle gevolgen van dien. Ze ontdekte ook, dat er dus WEL een oorzaak is van chronisch ziek zijn!

Chronisch GezondZIJN houdt voor Tini meer in dan alleen gezondheid in fysieke en mentale zin. Creativiteit is een waardevol onderdeel van haar leven en gebruikt dit ook in de methode.

Tini houdt naast het coachen van mensen tijdens hun reis naar chronisch gezondZIJN, onder andere ook van schilderen, stempelen en schrijven.

Tini is moeder van een zoon (1998) met een soort van autisme (pddnos – mcdd).

Ze is ervaringsdeskundige op diverse gebieden zoals: chronisch ziek zijn en zwangerschap, opvoeding (miskramen, buitenbaarmoederlijke zwangerschap, verlies kind na 22 weken zwangerschap).

Meer weten of heb je een vraag? Stel ze gerust.

In vijf stappen:

Van Chronisch Ziek

naar

Chronisch GezondZIJN

www.chronisch-gezondzijn.nl

4 gedachten over “Over Tini

  1. Hallo Tini, Via Linkedin via Henriëtte Bijen kwam ik op je site en las ik over jou en je zoon. Ik ben verrast door jouw site en ga m in de gaten houden. Wie weet gaan we elkaar nog een keer ontmoeten en wat voor elkaar betekenen. Ik maak deel uit van stichting PiTi te Rolde (www.pitidagbesteding.nl) en heb zelf 2 zonen van 14 en 16 met een vorm van autisme. Ook weet ik van Henriëtte via het opzetten van Democratisch onderwijs. Kleine wereld. Vast tot ziens! Warme groet, Dorine Boontje.

  2. Wat heeft u al veel geschreven! Het is een mooi en ontroerend verhaal wat u geschreven heeft voor de bundel Hemels Genot.
    Indien u weer een boek wilt uitgeven, kijk dan eens bij de Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

Reageer door HIER te klikken!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s